▷ Alquiler De Bicicletas Públicas En Gerona

Alquiler de bicicletas en Gerona

Si quieres moverte por Gerona de manera más ecológica, rápida y saludable sin duda alquilar una bicicleta es la solución perfecta.

Alquiler bicicletas Gerona

Bicicleta pública Gerona

https://www.girocleta.cat/

 

Informació del servei de alquiler de bicicletas de Gerona

Gaudeixi d’un nou transport públic a Girona

Girocleta és el nou servei que li permetrà desplaçar-se per la ciutat d’una manera més senzilla i pràctica. Per anar on vulgui, quan vulgui i sense fums ni sorolls.

En aquest mateix web trobarà tot el necessari per sol·licitar la seva targeta. Una vegada feta la sol·licitud, li enviarem la targeta a l’adreça que ens indiqui, juntament amb tota la informació necessària per a l’utilització d’aquest nou servei.

Li oferim un servei fàcil, pràctic i còmode

Utilitzar el servei de Girocleta és molt senzill, quan hagi rebut la targeta d’abonat/ada i l’hagi activat, podrà començar a fer-ne ús. Pot agafar una de les nostres bicicletes a qualsevol de les estacions de Girocleta, la utilitza durant el trajecte i la torna a l’estació que quedi més a prop del seu destí.

La primera mitja hora de cada trajecte estarà inclosa en la tarifa d’abonat/ada. Passat aquest termini, es pagarà segons el temps d’utilització del servei, amb un període màxim de dues hores (per trajecte) per retornar la bicicleta a alguna de les estacions.

Com donar-se d’alta

En aquest mateix web, en l’apartat d’alta d’usuaris s’hauran d’entrar les dades personals i de pagament i acceptar el contracte que regula l’ús i les condicions del servei. Mitjançant la targeta de crèdit s’abonarà la quota del servei i els càrrecs mensuals que corresponguin a l’ús de la bicicleta . Uns dies després rebrà al seu domicili una carta de presentació donant la benvinguda al servei, un díptic que explica les normes d’ús i la targeta que haurà d’activar mitjançant el web. Si ho desitja, i ho indica al formulari,  podrà recollir-la a l’oficina de Girocleta.

 

Els menors d’edat de 16 o 17 anys, hauran de formalitzar l’alta a les oficines de Girocleta a l’estació d’autobusos. El menor haurà d’anar acompanyat del pare, la mare o tutor/a legal, caldrà presentar el llibre de família i els DNI dels implicats, que hauran de signar un document segons el qual el tutor autoritza el menor a donar-se d’alta al servei de Girocleta.

L’horari del servei de Girocleta

Pot moure’s amb Girocleta cada dia, els 365 dies de l’any estarà a la seva disposició amb el següent horari:

Laborables, dissabtes i festius: De 6.00 matí a 01.00h nit

Fora d’aquests horaris només es podran tornar bicicletes.

La xarxa d’estacions

Les estacions de Girocleta estan distribuïdes per la ciutat, perquè tothom pugui fer ús del servei de la forma més pràctica i còmoda possible. Trobarà a cada estació bicicletes disponibles i espais lliures per tornar-les.

euro precioTarifes

Abonament anual

 

Girocleta serveix per a desplaçar-se per la ciutat fent trajectes relativament curts. Per això, els primers trenta minuts de cada desplaçament s’inclouen en la tarifa anual d’abonat/da. Després de la primera mitja hora, s’ha de pagar en funció del temps que s’utilitza, amb un màxim de dues hores.

 

Tarifa anual d’abonat/da

Inclou els primers 30 minuts de cada desplaçament

 

30 €
Quota addicional a partir dels primers 30 minuts

S’aplica per cada fracció de 30 minuts

0,50 €
 

 

Penalitzacions

 

Recàrrec per haver excedit 2 hores de trajecte

S’aplica per cada hora o fracció

 

3 € / hora
Baixa del servei per haver excedit 2 hores de trajecte Després de tres avisos
Penalització per no retornar la bicicleta després de 24h 150€
Preu de substitució de targeta 4€

se el primero en comentar

Dejar un comentario

Tu correo no será publicado.